feladó ('9c26142b9d3159')

Társasjáték bomba buli

Próbáljátok ki mind!

9.900 Ft

12 interaktív játék egy csomagban egy egész hétvégére. Vidd pénteken, hozd vissza vasárnap! Olyan kompakt party játékokat válogattunk össze, amivel a gyerekek felnőtt segítsége nélkül is könnyen boldogulnak. Csak add oda nekik a társasokat, hogy együtt felfedezhessék őket. Indulhat a fergeteges vetélkedő buli?

Mit tartalmaz a csomag?

12 db társasjáték

Ha előfordult már valaha, hogy a gyerekeid megunták az otthoni játékokat, akkor tudod, hogy megéri kipróbálni ezeket a reklámokból is ismert, népszerű társasjátékokat. Ne aggódj, ha megvan már pár darab neked is, emiatt raktunk bele többet a válogatásba. A csomag értéke közel 100 ezer Ft.

Játékszabályok röviden egyben

Főleg party játékokat válogattunk össze, amiknek amúgy is egyszerű szabályai vannak. De szerettük volna még gördülékenyebbé tenni a játékot. Az összes játék egyszerűsített szabályait egybegyűjtöttük egy laminált táblára.

Praktikus szállító doboz

Ne aggódj, nem nyomunk doboz tornyot a kezedbe! Egy gurulós műanyag dobozban adjuk át a csomagot, ami könnyen befér a hátsó ülésre vagy a csomagtartóba is. Majd ebben is hozd vissza nekünk.

Milyen játékok vannak a csomagban?

Csocsó asztal bérlés
 • Száj
 • Igaz vagy hamis Junior
 • Kamudetektor
 • Chrono Bomb
 • Turbó Doki
 • Breki Buli
 • Szuper Mágikus Jinn
 • Alias Junior
 • Ország-Város
 • Tick Tack Boumm
 • Activity Junior
 • Fejjellefelé Kihívás

 

Használati és fizetési feltételek

Foglalás érvényessége:

A foglalási igényedet akkor tudjuk elfogadni, ha azt az ellenérték kiegyenlítésével megerősíted. Az utalásra aznap tudunk várni, utána törlődik a foglalás, hogy ne vegyük el másoktól sem a lehetőséget. Köszönjük a megértésedet.

Fizetési feltételek:

A csomag díját fizetheted bankkártyával online a honlapunkról vagy átutalással díjbekérő alapján. A kauciót az átvételkor készpénzben tudod rendezni, melyről átvételi elismervényt adunk. Amikor a csomagot sértetlenül visszahozod, visszaadjuk a kauciót.

A kaució:

20.000 Ft, melyet a helyszínen készpénzben tudsz fizetni.

Sérülés és kártérítés:

Kérjük, hogy rendeltetésszerűen használjátok a játékokat. Tudjuk, hogy bármikor történhetnek balesetek, de vigyázzatok rá. Ne igyatok, egyetek a közelében! Ne szakítsátok el a dobozokat. A játék darabjait tegyltek vissza a dobozába. Szülői felügyelet mellett ajánljuk!

Amennyiben mégis megsérülne a csomag, akkor a kauciót a visszahozáskor egyeztetjük. A teljes kaució visszatartás akkor jellemző, ha a játékok rendeletesszerűen használhatatlanok.

Hol és hogyan veheted át?

Ezen az átvevő ponton tudod átvenni

1173 Budapest, Kévevágó u. 4/a

Mikor tudsz érte jönni?

8:00-20:00 között előre e-mailen vagy telefonon egyeztetett időpontban.

Mivel tudod elvinni?

Javasoljuk, hogy autóval gyere, mert nem könnyű és nem is kicsi csomagról van szó. Egy átlagos csomagtartóba vagy hátsó ülésre be fog férni.  A pontos méreteket fentebb láthatod.

Kell-e kauciót fizetni?

Tudjuk, hogy minden vásárlónk jófej és becsületes, ahogy Te is. Pusztán azért, hogy ne felejtsd el visszahozni 20.000 Ft kauciót kérünk a helyszínen, amit azonnal vissza is adunk, ha egyben, hiánytalanul és sérülésmentesen visszahoztad a játékokat.

Foglald le most!

Ezt a játékot egész hétvégére tudod kibérelni. A foglalás csütörtöktől vasárnapig tart. Így nem kell aggódnod, ha pénteken tartod a bulit, el tudod hozni már csütörtökön. Ha szombaton, akkor elég vasárnap visszahoznod.

A foglaláshoz azt a napot foglald be, amikor jössz érte (csütörtök vagy péntek). Ha zöldet látsz a naptárban, akkor a játék szabad arra a hétvégére.