feladó ('9c26142b9d3159')

Kik vagyunk?

Szuper, hogy itt vagy! És megtisztel, hogy érdeklődsz, hogy kik vagyunk és hogyan készülnek a játékaink. 

Tóth Ildikó vagyok, a funnylogic.hu üzemeltetője. Elsősorban egy ovis kisfiú és egy kisiskolás kislány (vezető tesztelőink) anyukája, másodsorban közgazdász. 

Egy lelkes magyar családi-baráti vállalkozásként indultunk, és a mai napig a játékokat a saját és barátaink családi igényei, ötletei alapján fejlesztjük. A kincskeresőket így több család is tesztelte, véleményezte pedagógus és óvónő is. 

 

Miért vagyunk?

Hiszem, hogy csak a pénzért valamit igazán jól csinálni szinte képtelenség. Szerencsére a mi miértünk hamar körvonalazódott. Fantasztikus volt látni, hogy a gyerekek mennyire élvezik a kincskeresős kalandokat, és mennyire hálásak érte. És az a célunk a férjemmel, hogy ezt mindenki megtapasztalhassa.

Az a küldetésünk, hogy segítsük a családokat a minőségi időtöltésben. Hisszük, hogy ez nem pénz kérdés. A blogunkon olyan ötleteket is megosztunk, amihez nem kell költened. Bár az idő pénz, és ebből mindenkinek ugyanannyi van. Tudjuk, milyen nehéz jól beosztani, ezért fontos, hogy amit a gyerekeinkre szánunk, az minőségi legyen. 

Nézitek a

foci EB-t?

Töltsd le a gyerekeknek

készült naptárat!

Ajándék

Töltsd le, 

nyomtasd

ki!