feladó ('9c26142b9d3159')

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan válasszak megfelelő játékot?

Figyelj az életkor megjelölésre. Ha van nagyobb testvér a csapatban, akkor nem baj, ha kisebbek is játszanak. Így is élvezni fogják. A témát pedig gyerekeid érdeklődési köréhez válassz, de mindegyik kaland izgalmas lesz számukra karakterektől függetlenül is.

Mit tegyek, ha több, mint 12 gyerkőcöt hívtunk meg a buliba?

A karakteres játékokban max 12 játékosnak jut szerep. Ha nagy bulit tartotok, és 12-nél többen játszotok, akkor jelezd nekünk, és küldünk még karaktereket. Ha ügyes vagy, te is rajzolhatsz vagy kitalálhatsz plusz szerepeket.

Mennyi idő kell az előkészületekhez?

Igyekeztünk „szülő-barát” módon szerkeszteni a feladatokat. Kb 5 perc vágás, 5 perc ragasztás, pár perc kincs elrejtés szokott lenni. A használati útmutató átolvasása és a történet átfutása 10-15 perc. 

Én is le tudom vezetni a játékot?

A forgatókönyv nagy segítség a játékvezetőnek. Olvasni kell, kiosztani a feladatokat. Pontos és egyszerű instrukciókkal segítünk. Ha követed a forgatókönyvet, akkor simán menni fog. 

Mit tegyek, ha nem kaptam visszaigazoló emailt?

Rendszerünk minden rendeléskor küld egy automata visszaigazolást. Nézz rá a promóciók és a spam mappádra is. Ha nem jött email, írj nekünk a hello@funnylogic.hu címre. 

Mit tegyek, ha nem kaptam meg a letölthető fájlokat?

Ha megtörtént a fizetés és sikeres volt, akkor bankkártyás fizetés esetén rendszerünk automatikusan küldi a letölthető fájlokat. Utalásos fizetés esetén manuális jóváhagyás szükséges részünkről, ami több idő is lehet. Ha bármi technikai aggályod támadna, írj nekünk bátran a hello@funnylogic.hu címre. 

Mit tegyek, ha nem tudom megnyitni a fájlokat?

A játékaink pdf fájlok. Pdf olvasóra lesz szükséged, amit már a böngészők is jól kezelnek. 

Mit tegyek, ha korlátozottak a nyomtatási lehetőségeim?

Legtöbb esetben nem probléma, ha fekete-fehérben nyomtatod ki a feladatokat. De ezt nem tudjuk garantálni. Ha kevesebb oldalt szeretnél nyomtatni, akkor csak a feladatokat nyomtasd ki. A forgatókönyv és a használati utasítás tökéletesen olvasható tabletről, de okostelefonon is jó lehet. 

Lejárt a 3 hetes időkorlát, de nem töltöttem le a játékot. Mit tegyek?

Ne aggódj, megoldjuk. Ha lejárt az időkorlát, és nem töltötted még le a játékot, akkor írj nekünk a hello@funnylogic.hu címre. 

Mit tegyek, ha nem enged többször letölteni?

Minden fájlt 3x lehet letölteni, így akár telefonra, tabletre és számítógépre is lementheted. Előfordulhat valamilyen technikai ok, hogy ez nem sikerül. Kérlek írj nekünk és megoldjuk. 

Mit tegyek, ha nem találtam meg itt sem a kérdésemre a választ?

Bármilyen kérdésed merülne fel honlapunkkal kapcsolatban, írj nekünk a hello@funnylogic.hu címre.