feladó ('9c26142b9d3159')

Házi lézerharc party (Laser X)

Izgalmas fegyvercsata gyerekeknek

19.900 Ft

Indulhat a születésnapi fegyver csata? A Laser-X fegyverekkel teljesen biztonságosan tudtok játszani. A puskák infra érzékelővel működnek, nem veszélyesek sem a szemre, sem a gyerekekre. Kék vagy piros csapat? Válasszatok csapatot, és indulhat a küldetés. Garantáltan önfeledt játékélmény nem csak fiúknak, és nem csak gyerekeknek!

Mit tartalmaz a csomag?

10 db Laser X fegyver

Csapatban játszani hatalmas élmény ezzel a játékkal. Fiúknak, lányoknak és a felnőtteknek is meglepően élvezetes egy-egy összecsapás. 6 éves kortól ajánljuk, ahogy a gyártó is. Vigyázat, elszabadulnak az érzelmek, sikongatás, izgalom és nevetés! 

Lézerharc hangulat a nappaliban, avagy kipróbáltuk…

Használat és méretek

A csomag méretei

Hossz 60 cm x szélesség 40 cm x Magasság 40 cm

Használat

Vegyétek fel az jelérzékelőt, majd válasszatok csapatot. Az érzékelőn lévő kapcsolóval tudtok csapatot választani: kék, piros és mindenki mindenki ellen módot lehet beállítani. A piros jelzés után a játékos kiesett a játékból. 

Nagyobb térre van szükség a biztonságos játékhoz, nagyobb lakásban, játszóházban, udvaron tudjátok használni a legjobban. 

Használati és fizetési feltételek

Foglalás érvényessége:

A foglalási igényedet akkor tudjuk elfogadni, ha azt az ellenérték kiegyenlítésével megerősíted. Az utalásra aznap tudunk várni, utána törlődik a foglalás, hogy ne vegyük el másoktól sem a lehetőséget. Köszönjük a megértésedet.

Fizetési feltételek:

A csomag díját fizetheted bankkártyával online a honlapunkról vagy átutalással díjbekérő alapján. A kauciót az átvételkor készpénzben tudod rendezni, melyről átvételi elismervényt adunk. Amikor a csomagot sértetlenül visszahozod, visszaadjuk a kauciót.

A kaució:

20.000 Ft, melyet a helyszínen készpénzben tudsz fizetni.

Sérülés és kártérítés:

Kérjük, hogy rendeltetésszerűen használjátok a játékot. Tudjuk, hogy bármikor történhetnek balesetek, de vigyázzatok rá. Ne igyatok, egyetek a közelében! Ne dobáljátok! Ne lógassátok a kábelbél fogva. Szülői felügyelet mellett ajánljuk!

Amennyiben mégis megsérülne a játék, akkor a kauciót a visszahozáskor egyeztetjük. A teljes kaució visszatartás akkor jellemző, ha az játék rendeletesszerűen használhatatlan. 

Hol és hogyan veheted át?

Ezen az átvevő ponton tudod átvenni

1173 Budapest, Kévevágó u. 4/a

Mikor tudsz érte jönni?

Csütörtök-péntek 8:00-20:00 között előre e-mailen vagy telefonon egyeztetett időpontban.

Visszahozni vasárnap és hétfőn tudod. 

Mivel tudod elvinni?

Javasoljuk, hogy autóval gyere, mert nem könnyű és nem is kicsi csomagról van szó. Egy átlagos csomagtartóba vagy hátsó ülésre be fog férni.  A pontos méreteket fentebb láthatod.

Foglald le most!

Ezt a játékot egész hétvégére tudod kibérelni. A foglalás csütörtöktől vasárnapig tart. Így nem kell aggódnod, ha pénteken tartod a bulit, el tudod hozni már csütörtökön. Ha szombaton, akkor elég vasárnap visszahoznod.

A foglaláshoz azt a napot foglald be, amikor jössz érte (csütörtök vagy péntek). Ha zöldet látsz a naptárban, akkor a játék szabad arra a hétvégére.