feladó ('9c26142b9d3159')

Népi játék csomag

Verseny vagy kooperatív játék is lehetséges

14.900 Ft

Rajongtok a versenyekért? Akkor akadályversenyre fel! Válasszatok csapatot, és mehet a szurkolás. 4-10 versenyszámban mérhetitek össze az erőtöket és ügyességeteket. 

Ha nem szeretnétek versenyezni, akkor a kooperatív játék mesével nektek szól.  

Mit tartalmaz a csomag?

2-2 db gólyaláb és sílécek

Nyáron síelni? A föld felett járni? Pont ezekre való ez a két játék. A sílécet 4-4 gyerek tudja egyszerre használni. A sok esés és nevetés garantált. 

Színes ejtőernyő labdákkal

Ki tud időben átfutni alatta, amíg a levegőben van? Bújjatok alá, mintha sátoroznátok, lebbentsétek magasra, indulhat a helycsere. Vigyázat, a sikítás és nevetés garantált. 

3-3 db ugráló zsák

Ha még nem fáradtatok el eléggé, akkor mehet egy kis zsákban ugrálás? 3 piros és 3 kék zsákot használhattok. Lihegés veszély 😀

Használat és méretek

Csocsó asztal bérlés

A csomag méretei

Kb 30x40x160 cm + doboz

Használat

Akadályverseny: 

Kooperatív akadálypálya mesével: 

Használati és fizetési feltételek

Foglalás érvényessége:

A foglalási igényedet akkor tudjuk elfogadni, ha azt az ellenérték kiegyenlítésével megerősíted. Az utalásra aznap tudunk várni, utána törlődik a foglalás, hogy ne vegyük el másoktól sem a lehetőséget. Köszönjük a megértésedet.

Fizetési feltételek:

A csomag díját fizetheted bankkártyával online a honlapunkról vagy átutalással díjbekérő alapján. A kauciót az átvételkor készpénzben tudod rendezni, melyről átvételi elismervényt adunk. Amikor a csomagot sértetlenül visszahozod, visszaadjuk a kauciót.

A kaució:

20.000 Ft, melyet a helyszínen készpénzben tudsz fizetni.

Sérülés és kártérítés:

Kérjük, hogy rendeltetésszerűen használjátok a játékokat. Tudjuk, hogy bármikor történhetnek balesetek, de vigyázzatok rá. Ne igyatok, egyetek a közelében! Ne szakítsátok el a dobozokat. A játék darabjait tegyltek vissza a dobozába. Szülői felügyelet mellett ajánljuk!

Amennyiben mégis megsérülne a csomag, akkor a kauciót a visszahozáskor egyeztetjük. A teljes kaució visszatartás akkor jellemző, ha a játékok rendeletesszerűen használhatatlanok.

Hol és hogyan veheted át?

Ezen az átvevő ponton tudod átvenni

1173 Budapest, Kévevágó u. 4/a

Mikor tudsz érte jönni?

8:00-20:00 között előre e-mailen vagy telefonon egyeztetett időpontban.

Mivel tudod elvinni?

Javasoljuk, hogy autóval gyere, mert nem könnyű és nem is kicsi csomagról van szó. Egy átlagos csomagtartóba vagy hátsó ülésre be fog férni.  A pontos méreteket fentebb láthatod.

Kell-e kauciót fizetni?

Tudjuk, hogy minden vásárlónk jófej és becsületes, ahogy Te is. Pusztán azért, hogy ne felejtsd el visszahozni 20.000 Ft kauciót kérünk a helyszínen, amit azonnal vissza is adunk, ha egyben, hiánytalanul és sérülésmentesen visszahoztad a játékokat.

Foglald le most!

Ezt a játékot egész hétvégére tudod kibérelni. A foglalás 3 napig tart. Így nem kell aggódnod, ha pénteken tartod a bulit, el tudod hozni már csütörtökön. Ha szombaton, akkor elég vasárnap visszahoznod.

A foglaláshoz azt a napot foglald be, amikor jössz érte. Ha zöldet látsz a naptárban, akkor a játék szabad arra a hétvégére.

 

Nézitek a

foci EB-t?

Töltsd le a gyerekeknek

készült naptárat!

Ajándék

Töltsd le, 

nyomtasd

ki!