feladó ('9c26142b9d3159')

Emlékőrző tábla – 3-10 éves fiúnak

3.900 Ft6.900 Ft

A fotó mérete a keretben: A4

Kérdések: Magasság, testsúly, kedvenc szín, kedvenc játék, kedvenc étel, kedvenc mesék, batárok, mi szeretne lenne, hány foga esett ki.

Cikkszám: N/A Kategória:

Úgy érzed, bár emlékeznél sok év múlva is mindenre gyermeked fejlődésével kapcsolatban? Mit szeretett 4 évesen? Mi volt a kedvenc színe 6 évesen? A gyerekek ahogy nőnek, úgy változnak. Nem csak a centik, a személyiségük is.

Ragadd meg a pillanatot, jegyezd le egy szép emlékőrző táblára, és maradjon kedves emlék és szép dekoráció is.

Hogyan készül? 

A táblát egyedileg szerkesztjük a megadott adatok és válaszok alapján. Így teljesen gyermekedre szabott képet fogsz kézhez kapni.

Hogyan kerülnek rá az egyedi adatok? Miután megrendelted a terméket, elküldjük neked a szükséges adatok listáját, és a válaszaid alapján megszerkesztjük a te tábládat. Ezért fontos, hogy a rendelésnél olyan email címet adj meg, amin felvehetjük veled a kapcsolatot. 

Milyen formátumban kérjem?

Ha keretben kérted, akkor nyomtatás után egy fehér színű keretbe tesszük. Mérete: A4. 

Ha gyorsan kell, nincs időd megvárni a szállítást, kérdd pdf formátumban. Ez esetben bármilyen keretbe teheted, ami esetleg jobban illik a szobához. Csak a nyomtatásról kell gondoskodnod.

Mikor kapom meg? 

A tábla szerkesztése 1-3 munkanapot vesz igénybe, attól függően éppen mennyi megrendelésünk van, de igyekszünk elkészülni vele minél hamarabb.

Ha pdf-ben kérted, akkor azonnal küldjük emailen. Ha keretben kérted nyomtatva, akkor nyomtatás és csomagolás után átadjuk a szállítónak. Ez még 2-3 munkanap lehet. Tehát ez esetben 3-6 munkanappal számolj.