feladó ('9c26142b9d3159')

5 dolog, amit tartalmazzon a szülinapi meghívó szöveg

2021.05.17. | Születésnap

Születésnapi meghívó szöveg

A születésnapi bulin fontos, hogy ott legyenek a barátok, akikkel ünnepelni szeretnénk. A meghívást lehet intézni akár szóban is, de a kisebbeknél meg kell osztani fontos információkat is a gyerekek szüleivel. Ez jó, ha le van írva, visszanézhető, nem felejtődik el. De lássuk, hogy mik is ezek az adatok, aminek mindenképpen szerepelnie kell egy születésnapi meghívó szövegében.

A születésnapi zsúr témájához választhatod a meghívó dizájnt. Ha nagyon ötleteset szeretnél, akkor inspirálódj a neten. Rengeteg frappáns szülinapi meghívó ötlet van pinteresten is. A meghívót készítheted kézzel, tölthetsz le sablonokat, vagy használhatsz képszerkesztőt is, mint a Canva vagy Photoshop. A Canva egy ingyenes online képszerkesztő, ami rengeteg előre elkészített sablont tartalmaz. Csak válaszd ki a neked tetszőt, és készítsd el a meghívót. Ehhez már csak egy jó születésnapi meghívó szöveg hiányzik.

 

Kalóz küldetés 

Nyomtatható kincskereső

mesekaland

ÚJ

Kalózos kincskereső játék
Kalózos kincskereső játék

 

Ingyen letölthető születésnapi meghívók gyerekeknek

Ezek a meghívók a kincskereső játékainkhoz készültek, amit most megosztunk veletek. Ha kalózos, tengeres, tündéres vagy dzsungeles témájú születésnapi zsúrt szervezel, akkor töltsd le itt ingyen! Jó szórakozást kívánunk a gyerekeknek!

Születésnapi meghívó szövegSzületésnapi meghívó szöveg dzsungeles gyerekeknekSzületésnapi meghívó szöveg kalózos gyerekeknekSzületésnapi meghívó szöveg tündéres gyerekeknek

 

Születésnapi meghívó szöveg is igazítható a szülinap témájához. Például, ha kalózos születésnapi zsúrt szervezel, akkor veheted humorosra a stílust, és írhatsz bele a kalózos nyelvezethez hasonlóan. De amellett, hogy a meghívó vicces és örömöt okoz, fontos, hogy tartalmazza az elengedhetetlen információkat a meghívott gyerekek és szüleik számára.

1. Megszólítás és aláírás

Triviálisnak tűnik, de sok félreértést okozhat, ha nem írjuk rá, hogy ki az ünnepelt. Lehet név egyezés az osztályban, vagy csak egy gyermeki félreértés. A lényeg, hogy mindig kerüljön rá a meghívó gyerkőc neve. A megszólítás lehet a általános, mint pl. a „Kedves Barátom”. Ez akkor praktikus ötlet, ha nem akarod minden meghívóra egyesével ráírni a meghívottak neveit, pl. ha sok vendéget hívtok.

2. Helyszín

Gyakran megesik, hogy nem írják rá a szülők a szülinapi buli pontos címét a meghívóra. Ha külső helyszínen tartod a zsúrt, akkor az intézmény nevét, esetleg elérhetőségeit is ráírhatod. Ha fontos szempont a parkolás, akkor erről is írhatsz: van saját parkolója a helynek, vagy nehéz megállni, de te azt ajánlod, hogy…

3. Dátum és időpont

Ellenőrizd, hogy a dátumot jól adtad-e meg, nehogy egy elírás tegyen keresztbe a bulinak. Írd bele a kezdés időpontját, és azt is, hogy meddig tart a party. A külső helyszínen ezt muszáj is, mert általában egy előre megadott idősávra lehet  a helyszínt lefoglalni. Ha otthon tartjátok a zsúrt, akkor is utalhatsz rá, hogy meddig szól a meghívás, vagy mikortól lehet jönni a gyerekekért.

4. Ruházat

Ha programokat is szervezel a szülinapi zsúrra, akkor gondold át, hogy milyen öltözék szükséges hozzá. Például, ha sok mozgásos feladat lesz, esetleg össze is piszkolhatják magukat, akkor kérd meg a szülőket, hogy hozzanak váltóruhát. A másik lehetőség, ha tematikus szülinapot szervezel, és ehhez szükséges valamilyen ruha. Például, ha tündéres szülinapi zsúrt tartasz, akkor kérheted a szülőket, hogy a gyerekek jöjjenek rózsaszínben vagy fodros szoknyában.

 

Tündér küldetés 

Nyomtatható kincskereső

mesekaland

Tündéres kincskereső játék
Tündér küldetés - Funnylogic kincskeresős szülinapi játék

 

5. Szülő telefonszáma

Ne felejtsd el ráírni a meghívóra az elérhetőségeidet. Telefonszámot és email címet is megadhatsz. Ez azért fontos, hogy ha valakinek kérdése lenne a részletekről vagy arról, hogy milyen ajándékot vigyenek, akkor el tudjanak érni. De közbe jöhet betegség vagy más program, ami miatt fontos, hogy elérhető legyél.

+1 Születésnapi meghívó szöveg tipp

Kérj visszajelzést a részvételről!

Bár elvárható a meghívottak szüleitől, hogy visszajelezzenek, hogy megfelel az időpont, ha már megattad az elérhetőségeidet. Azonban ez gyakran elfelejtődik, vagy az utolsó pillanatra tolódik. A szervezéshez jó tudni, hogy mekkora létszámmal kell tervezned. Nem mindegy, mennyi étellel, mekkora tortával kell készülnöd. Illetve, ha van ételallergiás meghívott, akkor arról is jó előre tudni.

 

Ha születésnapi zsúrt szervezel, olvasd el az erről szóló bejegyzésünket is. Ha otthon szervezel születésnapot, és szeretnéd feldobni egy izgalmas csapatjátékkal, akkor nézd meg a születésnapi kincskereső játékokat.

 

 

 

Születésnapi zsúrt szervezel?

Fontos célunk, hogy megkönnyítsük a  szülőknek születésnapi zsúr szervezés fáradalmait, és hozzájáruljunk a gyerekek pozitív élményeinek megszerzéséhez. 

Ezért hasznos információkkal, kreatív ötletekkel és kalandos játékainkkal támogatjuk a feliratkozóinkat. 

És ajándék születésnapi meghívót is adunk!

Ingyenes szülinapi meghívók!

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot. Hozzájárulok, hogy a funnylogic.hu marketing tartalmú üzeneteket küldjön részemre. 

 

 

Nézitek a

foci EB-t?

Töltsd le a gyerekeknek

készült naptárat!

Ajándék

Töltsd le, 

nyomtasd

ki!