feladó ('9c26142b9d3159')

Csocsó asztal bérlés

Világbajnok csocsós születésnap

19.900 Ft

Szervezz szülinapi csocsó bajnokságot! Imádjátok a focit? Álljatok párba, válasszatok csapatot, és induljon a bajnokság. Vajon kié lesz a szülinapos kupa? A csocsó asztal mellé adjuk a bajnoksághoz szükséges kellékeket és érmeket is. Garantált játékélmény nem csak fiúknak. Hajrá!

Mit tartalmaz a csocsó csomag?

Könnyen szállítható, 4 személyes csocsóasztal

Ez a gyerek csocsó asztal a legnagyobb méret, amit még viszonylag könnyen lehet szállítani. A magassága pont ideális a gyerekeknek, de felnőtteknek sem kényelmetlen. Hatalmas meccsek, izgalmak. Szülinapi bulira, családi programnak is ajánljuk, nem csak gyerekeknek.

Focis kiegészítők

Egy kis hangulat fokozás: focis zene válogatás (youtube lista), focis girland, bajnokság térkép. Találjatok ki magatoknak csapatnevet vagy válasszatok kedvenc országotokat, és indulhat a házi világbajnokság. A zenével és dekorációval fokozható a szurkolói hangulat. 

Focis aranyérmek

Ezzel igazi győzteseknek érezhetitek magatokat!. Zöld szalagon fémből készült érem, focis mintával.  Kedves apró ajándék és szuper emlék a meghívottaknak. A rendelés megjegyzésben jelezd, hogy hány darab éremre van szükséged.

Használati és fizetési feltételek

Foglalás érvényessége:

A foglalási igényedet akkor tudjuk elfogadni, ha azt az ellenérték kiegyenlítésével megerősíted. Az utalásra aznap tudunk várni, utána törlődik a foglalás, hogy ne vegyük el másoktól sem a lehetőséget. Köszönjük a megértésedet.

Fizetési feltételek:

A csomag díját fizetheted bankkártyával online a honlapunkról vagy átutalással díjbekérő alapján. A kauciót az átvételkor készpénzben tudod rendezni, melyről átvételi elismervényt adunk. Amikor a csomagot sértetlenül visszahozod, visszaadjuk a kauciót.

A kaució:

20.000 Ft, melyet a helyszínen készpénzben tudsz fizetni.

Sérülés és kártérítés:

Kérjük, hogy rendeltetésszerűen használjátok az asztalt. Tudjuk, hogy bármikor történhetnek balesetek, de vigyázzatok rá. Ne igyatok, egyetek a közelében! Ne emeljétek fel a rudaknál fogva. Ne üljetek, álljatok rá. Szülői felügyelet mellett ajánljuk! 

Amennyiben mégis megsérülne a csomag, akkor a kauciót a visszahozáskor egyeztetjük. A teljes kaució visszatartás akkor jellemző, hogy az asztal rendeletesszerűen használhatatlan. 

Csocsó asztal összeszerelés és méretek

Csocsó asztal bérlés

A csocsóasztal méretei

Hossz 120 cn x szélesség 60 cm x Magasság 80  cm

Összeszerelés

A lábak a szállításhoz kicsavarozásra kerülnek, így a 4 db lábat és a csavarjait külön adjuk át. Az asztal felállításához a lábakat be kell csavarozni. A szerszámot mellékeljük.

Összeszerelési idő: 5 perc

 

Hol és hogyan veheted át?

Ezen az átvevő ponton tudod átvenni

1173 Budapest, Kévevágó u. 4/a

Mikor tudsz érte jönni?

8:00-20:00 között előre e.mailen vagy telefonon egyeztetett időpontban.

Mivel tudod elvinni?

Javasoljuk, hogy autóval gyere, mert nem könnyű és nem is kicsi csomagról van szó. Egy átlagos csomagtartóba vagy hátsó ülésre be fog férni.  A pontos méreteket fentebb láthatod.

Foglald le most!

Ezt a játékot egész hétvégére tudod kibérelni. A foglalás csütörtöktől vasárnapig tart. Így nem kell aggódnod, ha pénteken tartod a bulit, el tudod hozni már csütörtökön. Ha szombaton, akkor elég vasárnap visszahoznod.

A foglaláshoz azt a napot foglald be, amikor jössz érte (csütörtök vagy péntek). Ha zöldet látsz a naptárban, akkor a játék szabad arra a hétvégére.