feladó ('9c26142b9d3159')
Letölthető logikai játék ingyen
Letölthető logikai játék ingyen

Ingyenes játékunk főként ovisoknak (3-7 éveseknek) szól. Ez egy kincskeresős társasjáték, logikai feladatokkal, és egy kis szerepjátékos történettel megfűszerezve. 

Töltsd le és nyomtasd ki! Az oldal alján az email címed és neved megadásával tudod kérni a társast. E mellett feliratkozol a hírlevelünkre, melyben érdekes tippeket, további letölthető anyagokat és értékes kedvezményeket fogunk neked küldeni. Erről bármikor leiratkozhatsz, úgyhogy nincs mit vesztened. (Az adataidra is nagyon vigyázunk.)

A letölthető társasjátékunk a Dzsungel kalandra épül. A játék célja eljutni a kincshez. Akár egyedül is játszható szülő segítségével. De a gyerekek játszhatnak egy csapatban is egy bábuval. Dobókockát használva lépjetek felváltva annyit, amennyit dobtatok.

Miért töltsd le?

Társasjáték

Cél eljutni a táblán a Dzsungel kincséhez. Dobókockát és bábukat használva lépjetek annyit, amennyit dobtatok.

Logikai feladatok

A citromsárga mezőre lépve Dzsungel próba vár a játékosra. A játék 4 db logikai feladatot tartalmaz.

Kincskereső játék

A játék célja megtalálni a Dzsungel kincsét. Rejts el egy kincset és keressétek meg!

Tippek a játékhoz 

A játéktáblán szerepelnek a Szólít a vadon kedves állatkarakterei. Beszélgessetek az állatokról, milyen hangot adnak ki, mit esznek. 

 Gyakoroljátok a számokat. A dobókockával 1-6 között kiválóan lehet a számolással ismerkedni. A táblán pedig 20-ig is el tudtok jutni.

 Ha elfogytak a feladatok, akkor is tudtok még játszani. Találj ki mozgásos feladatokat, pl.: fél lábon ugrálás az asztal körül, pókjárás, ugrálás, lábujjhegyen járás, guggolás stb. 

Bábunak használhattok apró csokit vagy cukorkát. Aki beér a célba, az megeheti. 

Rejts el egy apróságot kincsnek. Például: matricát, csokit, finomságot, plüsst stb. Rajzold le egy papírlapra, hova rejtetted el. Aki célba ér, az megkeresheti az igazi kincset.

Rajzolhatsz térképet is, melynek segítségével megkereshető az általad elrejtett kincs. 

Ez a játék nem tartalmazza egyik feladatot sem az eredeti Dzsungel kaland játékból, így bátran ajánljuk mindenkinek, hogy próbálja ki a teljes kalandot is.

Játszunk együtt!

Próbáljátok ki ingyenesen letölthető társasjátékunkat.

Ingyenesen letölthető játék gyerekeknek

Töltsd le most!

dzsunegeles ajándék társasjáték

Töltsd le most!

Nyomtasd ki, és indulhat a játék.